Ασφάλεια Ζωής και προστασίας της οικογένειας

Τι είναι ένα συμβόλαιο Ζωής και τι καλύψεις υπάρχουν

Είναι ένα ασφαλιστήριο που έχει σκοπό να προστατεύσει τον ασφαλισμένο και την οικογένεια του σε περίπτωση που συμβεί ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός όπως είναι ο θάνατος, η ολική ή μερική αναπηρία, μια σοβαρή ασθένεια ή σε μια περίπτωση που ο ασφαλισμένος για κάποιο λόγω υγείας βρεθεί σε αδυναμία εργασίας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αρχικά γίνεται μια οικονομική εκτίμηση για το χρηματικό ποσό που θα ήθελε ο ενδιαφερόμενος να ασφαλιστεί σε περίπτωση θανάτου ώστε να εξασφαλιστούν κατά το δυνατόν τα παιδιά και η σύζυγος του σε σχέση με το χρονικό διάστημα που θα επιθυμούσε να καλύψει αυτό το ενδεχόμενο.
Πάνω σε αυτή την ασφάλεια χτίζεται και όλο το υπόλοιπο συμβόλαιο σε συνάρτηση πάντα με την οικονομική δυνατότητα, την κατάσταση της υγείας, την επαγγελματική ενασχόληση και τα δηλωθέντα εισοδήματα του εκκαθαριστικού.
Η ασφάλεια Ζωής μπορεί να είναι Πρόσκαιρη, δηλαδή η ασφάλιση που διαρκεί ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 10, 15 χρόνων ή όσο εμείς επιλέξουμε ή Ισόβια η οποία διαρκεί έως το τέλος της ζωής μας.
Ένα συμβόλαιο ζωής διαμορφώνεται ανάλογα με το κίνδυνο που διατρέχει κανείς, λόγου χάρη αν εκτίθεται περισσότερο σε ατύχημα, τροχαίο ατύχημα ή σε ασθένεια και εμπλουτίζεται με την απώλεια εισοδήματος, την παροχή ιατροφαρμακευτικών εξόδων, με την απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων σε περίπτωση επέλευσης ολικής αναπηρίας, με την Ασφάλιση Σοβαρών Ασθενειών και με μεγάλα κεφάλαια κάλυψης για διάφορα ενδεχόμενα.


Εάν έχεις απορίες ή ενδιαφέρεσαι να ενημερωθείς πιο αναλυτικά μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου και να κλείσουμε ένα online ραντεβού.

Ευχαριστώ


Λοΐζος Λοΐζος
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
τηλ-viber 6946789100
loizos.mail@gmail.com
becool.gr